Våre bruksområder

\"\"

Sameier og borettslag

Lås opp deres hverdag med Keyfree i borettslaget eller i sameiet. Med Keyfree gjør vi deres felles oppgangsdører smartere. Vi kobler oss til det allerede eksisterende systemet, og gir apptilgang til alle beboere. Vi sørger for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner.


Les mer

\"meeting

Næring

I en verden der teknologien stadig utvikler seg, er det viktig å være i forkant når det gjelder sikkerhet og adgangskontroll. Det er her Keyfree kommer inn i bildet som den ideelle løsningen for å møte behovene til moderne organisasjoner.


Les mer

\"\"

Utleie av forsamlingslokaler

Keyfree skreddersyr nøkkelfrie løsninger for utleiere av forsamlingslokaler som festlokaler bolig, kontorer, leilighet og lignede. Keyfree hjelper deg med å forenkle nøkkeladministrasjonen i utleieprosessen, gjør den tryggere og mer lønnsom.


Les mer

\"house,

Privatbolig

Keyfree låser opp for en bedre hverdag for både deg og din familie. Hvor mange ganger har dine nøkler skapt problemer? De er glemt, mistet eller stjålet. Vi skaper en trygghet i at du alltid har tilgang, og det beste av alt er at du har full kontroll på hvem som kan komme inn i ditt hjem. Nå kan dine nøkler bli mer en bare nøkler, de kan gi mer trygghet men samtidig mer samhold.


Les mer

\"highway,

Varedistribusjon

Keyfree sørger for en mer effektiv varedistribusjon, både får å motta varer og for å sende varer til sluttbruker. Vi tilpasser systemet etter deres behov. Keyfree sørger for at vareleverandørene kan åpne lageret selv via vår plattform.


Les mer

\"\"

Leilighet

Med Keyfree sørger vi for å gjøre enda mer nytte ut av din elektroniske dørlås. Enten du har en fra før eller du ønsker å kjøpe en hos oss, sørger vi for sikker tilkobling til tjenesteleverandører og utvidede funksjoner.


Les mer

\"rowing,

Klubbhus og sportshytte

Med Keyfree sine digitale nøkler blir klubbhuset eller sportshytta mer tilgjengelig. Vi tilbyr en smart og fleksibel låseløsning som gir full kontroll over hvem som har tilgang til klubbhuset til enhver tid.


Les mer

\"chicken

Hytte og Sekundærbolig

With Keyfree’s digital keys, the cabin becomes more accessible. We offer a smart and flexible locking solution that gives full control over who has access to the cabin at all times. Combine this with alarm functions by connecting sensors that can warn of fire, water leaks or break-ins. Maybe you want to remotely control the heat too?


Les mer